Oproep: Het mooiste van 2020!

Oproep: Het mooiste van 2020!

De PoëzieClub Eindhoven gaat weer een bloemlezing uitgeven ter gelegenheid van de Poëzieweek 2021, eind januari. Dichters die regelmatig onze middagen in S-Plaza en De Zwarte Doos bezoeken en al onze vrienden komen ervoor in aanmerking. Dus ook van buiten de regio Eindhoven! De bedoeling is dat uw 1 of 2 beste gedichten of prozastukken uit 2020 in de bundel komen. Alles moet op één A4 passen, tenzij het niet anders kan. Illustraties in kleur zijn mogelijk. Het mogen eerder gepubliceerde of nieuwe gedichten zijn – de keuze is aan u! De gedichten moeten voorzien zijn van naam en woonplaats. Voor zondag 20 december 2020 dient het werk te zijn ingediend. Wij gaan de bundel voor kostprijs publiceren en presenteren. Je hoeft niet per se bij de presentatie aanwezig te zijn. Zenden naar: Poezieclub.eindhoven@gmail.com.

De bundel wordt gepresenteerd op op 17 januari 2021, net vóór de Poëzieweek. Locatie: De Zwarte Doos, Den Dolech 2, 5612 AZ Eindhoven (op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven), van 14:00–17:30. Over dit podium vindt u hier meer informatie.

Voorbehoud
De PoëzieClub Eindhoven houdt zich aan de RIVM-coronarichtlijnen. Of en hoe dit evenement doorgang kan vinden, wordt in de week voorafgaand aan het evenement bepaald.