Poëzie verbeeld #1: Nico Keuning

De PoëzieClub Eindhoven gaat een bloemlezing uitgeven geïllustreerd met werk van Nico Keuning (1956) uit Eersel. Naast het schrijven van gedichten en verhalen, houdt de geboren Groninger zich ook bezig met beeldhouwen (steen, hout en brons) en keramiek. Keuning heeft een eigen atelier in Eersel, De Verstilde Droom genaamd. Links:

https://nicokeuning.auteursblog.nl/
https://verstilde-droom.blogspot.com/

Dit wordt de eerste van een reeks samenwerkingen met beeldend kunstenaars. Dichters die regelmatig de middagen op Cultuur­podium S-Plaza en in de Bibliotheek Eindhoven in De Witte Dame bezoeken en al onze vrienden komen in aanmerking. Dus ook van buiten de regio Eindhoven, zoals Vlaanderen!

Deelnemen?
Wilt u deelnemen? De bedoeling is dat u met 1 of 2 gedichten of prozastukken in de bundel komt. Of met enkele haiku. Nico gaat reageren op een of meer van uw gedichten en zal ook zelf poëzie bijdragen. Alles moet ongeveer op één A4 passen, lettergrootte 12, tenzij het niet anders kan. Er zullen ook illustraties zonder gedichten / en andersom in komen. Het mogen desnoods eerder gepubliceerde gedichten zijn, maar bij voorkeur nieuwe – de keuze is aan u!

Redactie vindt plaats, zo nodig, door bestuursleden van de PoëzieClub. De inzendingen moeten voorzien zijn van uw naam (of van een bij ons bekend pseudoniem). Teksten opmaken in .txt, .rtf, .doc, .docx, .odt, .pdf et cetera formaat, of toesturen als mail of weblink. Dus niet als afbeeldingen. Bundelafname: 1 stuks per deelnemer verplicht. De verkoopprijs is nog niet bekend, maar die zal rond de €15 uitkomen. Bij het aanschaffen van extra exemplaren: korting vanaf 3 stuks. Mail, ook voor nadere info, naar poezieclub.eindhoven@gmail.com.

Deadline
Maandag 1 juni 2020.

Presentatie
De bundel zal (onder voorbehoud van evt. corona-maatregelen) op 16 augustus in S-Plaza worden gepresenteerd.