De PoëzieClub Eindhoven gaat voor de derde keer een bloemlezing van gedichten uitbrengen in samenwerking met een beeldend kunstenaar. Ditmaal is dat Rene Beerendonk. Veel dichters zijn al bekend met de vorige twee uitgaven van Poëzie Verbeeld; wij nemen aan dat zij graag weer een bijdrage willen leveren aan deze alom geprezen serie.

Ondertussen weten we dat dichters uit alle windstreken, dichtbij en ver weg, werk zullen insturen. Uw tekstbijdrage bestaat uit één of twee (niet meer) gedichten, prozastukken of enkele haiku. Een gedicht moet op een A4 passen (elk lettertype grootte 12). Het insturen van eerder gepubliceerde gedichten is toegestaan, al geven we de voorkeur aan nieuw werk. Indien nodig vindt redactie plaats door bestuursleden van de PoëzieClub Eindhoven. U ziet Rene’s verbeelding dus niet eerder dan bij de presentatie!

De inzendingen moeten voorzien zijn van uw naam (of van een bij ons bekend pseudoniem), uw mail- en postadres en een korte biografie van 3-4 regels. Een inzending is pas definitief als de biografie wordt meegestuurd met het werk. Teksten opmaken in .txt, .rtf, .doc, .docx, .odt, .html, .pdf formaat, of toesturen als mail of weblink. Dus echt niet als afbeeldingen. Mail uw inzending of vragen naar poezieclub.eindhoven@gmail.com.

Deadline: maandag 27 juni 2022.