21-06-2020: Zomerzotheid

21-06-2020: Zomerzotheid

Op zondag 21 juni houden de dichters van de PoëzieClub Eindhoven weer hun Literair Podium in S-Plaza, Bleekweg 1F, Eindhoven. Meedoen? Aanmelden hier of bij poezieclub.eindhoven@gmail.com, of tijdig vóóraf aan het podium bij de presentator van dienst. Aan het einde van de middag is misschien nog tijd voor een beperkt Open Podium. ..

Thema: EEN ZOMERZOTHEID, maar dat is uiteraard niet verplicht. EXTRA: draag je favoriete gedicht voor van je favoriete dichter (NL of anderstalig)! Wil je alleen komen luisteren? Je bent van harte welkom: TOEGANG GRATIS. Iedereen kan ook meedoen met het schrijven van een vierregelig gedicht. Ook deze keer zijn er weer uitgelezen dichtbundels voor een habbekrats te koop en zullen deelnemende dichters hun bundels aanbieden.

Tijdens deze middag zal periodiek Poëthement #040 voor minimaal € 1 worden aangeboden. Wil je aan deze periodieken bijdragen: mail naar Hans F. Marijnissen (marastha@hotmail.com) of stuur uw bijdrage via Facebook of deze website. En … mocht u alsnog niet kunnen komen, laat het ons dan even weten!