19-01-2020: De mooiste van 2019

Op zondag 19 januari houden de dichters van de PoëzieClub Eindhoven weer hun Literair Podium in S-Plaza, Bleekweg 1F, Eindhoven. Meedoen? Aanmelden bij poezieclub.eindhoven@gmail.com, of tijdig vóóraf aan het podium bij de presentator van dienst. Aan het einde van de middag is misschien nog tijd voor een beperkt Open Podium …

Tevens presentatie van de jaarbundel Bloemlezing De mooiste gedichten van 2019. Kom uw exemplaar ophalen en/of draag je bijdrage voor! Thema deze keer dat van de Poëzieweek 2020: DE TOEKOMST IS NU, maar dat is uiteraard niet verplicht. Wil je alleen komen luisteren? Je bent van harte welkom: TOEGANG GRATIS. Iedereen kan ook meedoen met het schrijven van een vierregelig gedicht. Ook deze keer zijn er weer uitgelezen dichtbundels voor een habbekrats te koop en zullen deelnemende dichters hun bundels aanbieden.

Tijdens deze middag zal periodiek Poëthement #035 voor minimaal € 1 worden aangeboden. Wil je aan deze periodieken bijdragen: mail naar Hans F. Marijnissen (marastha@hotmail.com) of stuur uw bijdrage via Facebook of onze website. En … mocht u alsnog niet kunnen komen, laat het ons dan even weten!